Zgadzam się, mi tata też mówił po co to robisz, przecież za te pieniądze włożone w samochody, mógłbyś mieć jeden nowy. Mówił tak dopóki Fiat nie został skończony i go nie przewiozłem, wtedy sam się wkręcił w temat. Każdy mi powtarza na co Ci tyle samochodów, zamiast kupować kolejnego Fiata albo poloneza kupiłbyś sobie coś lepszego, a ja odpowiadam, przecież ten samochód jest dla mnie najlepszy. Ludzie nie potrafią tego zrozumieć, ale dobrze, że są tacy ludzie z pasją, a dla Ciebie
Ujban szacunek za to co robisz, bo naprawdę, pojęcie masz nie małe, a do tego pasje, którą realizujesz, a nam zapewniasz zbieranie szczęki z podłogi z każdymi nowymi zdjęciami. Uwielbiam takie projekty, naprawdę szacunek za to co robisz, jestem pełen podziwu, dla wszystkich którzy tak potrafią oddać się swojej pasji, to jest mistrzowskie.

Pozdro i robić swoje auta, realizować swoje projekty, nawet przez kilka lat, ale dążyć do tego co chce się osiągnąć, czerpmy motywację z tego tematu, bo jak ja oglądam te zdjęcia to mam ochotę wyjść z pracy i udać się prosto do garażu i działać. Pozdrawiam