Do tej fotki orworzyłem sobie zamkniętą na sznurek halę na Nieczynnych zakładach Ursus. Wtoczyłem Fiata we wrota ostukując całą podłogę dookoła

Zdążyliśmy zrobić kilka zdjęć dosłownie i przyjechał jakiś patrol z ochrony ze starymi dziadkami. Dziad był mocno opryskliwy i zaczął rozmowy od: Wypad mi stąd!!! Poprosiłem dziada, żeby: Spier****!!! Ten w odpowiedzi chciał mi we fiata udażyć drzwiami, więc złapałem za wrota, a dziada pchnąłem lekko

Niestety nie zauważyłem że swoim czinkłaczento patrolowym zastawili mi wyjazd z hali. Poprosiłem dziadów o przestawienie szrota, ociągali się itp. Więc dodałem: ale ku*** raz!!!! I dzady odjechały na bezpieczna odległość
Robiliśmy dalej foty, ale dziady dzwoniły na psy, a we fiacie brak pasów i ręcznego. Więc zerwałem się w końcu.
Potem dowiedziałem się od kumpla piszącego dla motogen.pl, że te dziady non stop się przeszkadzają. Żebym miał w pełni sprawnego fiata to bym poczekał na Policję i zgłosił próbę uszkodzenia mienia i brak zabezpieczenia budynku grożącego zawaleniam. Dziurawe wrota zawiązane sznurkiem... a panowie zarzucili mi włamanie LOL!!!!!!